Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Jeleň napadol na farme robotníka, toho čaká operácia v nemocnici

Foto: TASR/AP

Ako v dnešnom večernom spravodajstve informovala televízia Markíza, zranený muž skončil s 20 bodnými ranami a musel byť hospitalizovaný v nemocnici, kde ho čaká operácia.

Bratislava 8. decembra - Agresívny 300 kg vážiaci jeleň zaútočil na pracovníka poľnohospodárskeho družstva v Šúrovciach neďaleko Hlohovca. Ako v dnešnom večernom spravodajstve informovala televízia Markíza, zranený muž skončil s 20 bodnými ranami a musel byť hospitalizovaný v nemocnici, kde ho čaká operácia.

Podľa zistení televízie, zranenia utrpel 59 ročný vodoinštalatér, ktorého mal rozzúrený jeleň napadnúť vo výbehu, kde muž montoval napájačku. Jeleň mu parožím spôsobil vyše 20 bodných rán, muž skončil s poranením hlavy, hrudníka a chrbta a zlomil si aj členok.

Potom, čo ho ošetrili privolaní záchranári bol muž hospitalizovaný na traumatológii nemocnice v Trnave. Podľa vyjadrení lekárov je jeho stav stabilizovaný, no vážny.

Polícia, podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Martiny Kredatusovej, začala vyšetrovanie vo veci ublíženia na zdraví. O prípad sa podľa televízie zaujíma aj inšpektorát práce.