Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

MAL PRI SEBE DROGY: V Šamoríne zadržali 41- ročného muža

Pred herňou v meste Šamorín zadržali kriminalisti z Dunajskej Stredy 41-ročného muža z Dunajskej Lužnej z okresu Senec, ktorý mal pri sebe drogy. Foto: PZ SR v Trnave

Muž mal pri sebe v taške dve vrecká s bielou kryštalickou látkou, striekačky a neznáme tablety.

Šamorín 12. marca (TASR) - Pred herňou v meste Šamorín zadržali kriminalisti z Dunajskej Stredy 41-ročného muža z Dunajskej Lužnej z okresu Senec, ktorý mal pri sebe drogy. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Muž mal pri sebe v taške dve vrecká s bielou kryštalickou látkou, striekačky a neznáme tablety. "Spolu s drogami, ktoré policajtom dobrovoľne vydal, muža predviedli pred vyšetrovateľa. Expertízou bolo určené, že z 52 gramov zaisteného metamfetamínu by bolo možné vyrobiť vyše 700 dávok drog," uviedla polícia.

Po zhromaždení dôkazov vyšetrovateľ obvinil muža z drogovej trestnej činnosti a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. "Na rozhodnutie súdu čaká v cele policajného zaistenia. Za kúpu, predaj a prechovávanie drog mu môže byť uložený trest odňatia slobody na tri až desať rokov," doplnila polícia.