Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Trnavský kraj

Medzi Borským Sv. Jurom a Sekulami havaroval poľský kamión

Ilustračné foto. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Dnes krátko po 6. hodine dostal na nej 30-ročný vodič poľského kamióna šmyk. Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu vozovky, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam.

Borský Svätý Jur/Sekule 24. mája (TASR) - Na ceste tretej triedy medzi obcami Borský Svätý Jur a Sekule v okrese Senica sa stala dnes ráno dopravná nehoda. Krátko po 6. hodine dostal na nej 30-ročný vodič poľského kamióna šmyk. Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu vozovky, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam. TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

"Na ceste sa kamión dostal do protismeru a zostal spriečený cez železničné priecestie. Pri nehode narazil do zabezpečovacieho zariadenia, vďaka čomu dostal prichádzajúci rýchlik, smerujúci do Prahy, signál na zastavenie. Tým, že sa vlak stačil včas zastaviť, nehoda sa zaobišla bez zranení," priblížila hovorkyňa. Obidvaja vodiči sa podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol negatívny.

Kredatusová dodala, že polícia na mieste riadila premávku, železničná trať bola na nevyhnutnú dobu uzavretá.