Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Trnavský kraj

Mladá vodička vrazila autom medzi Kvetoslavovom a Šamorínom do stromu

Na snímke vážna dopravná nehoda, ktorá sa stala na ceste II. triedy medzi obcou Kvetoslavov a mestom Šamorín v okrese Dunajská Streda vo štvrtok 5. októbra 2017. Ako TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 30-ročná vodička tu s osobným motorovým vozidlom značky Citroën C3 prešla z nezistených príčin mimo cestu, kde narazila do stromu. Foto: TASR - KR PZ v TRNAVE

S osobným motorovým vozidlom značky Citroën C3 prešla žena mimo cestu, kde narazila do stromu.

Kvetoslavov/Šamorín 6. októbra (TASR) - Dopravní policajti zasahovali pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala vo štvrtok 5. októbra na ceste II. triedy medzi obcou Kvetoslavov a mestom Šamorín v okrese Dunajská Streda.

Ako TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 30-ročná vodička tu s osobným motorovým vozidlom značky Citroën C3 prešla z nezistených príčin mimo cestu, kde narazila do stromu. "Po nehode žena zostala zakliesnená vo vozidle. Záchranári ju následne s podozrením na vážne zranenia letecky previezli do nitrianskej nemocnice. Pri nehode sa nik iný nezranil. Presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje," povedala Linkešová.