Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

TO SA ČASTO NEVIDÍ: Muž sa v Hlohovci sexuálne uspokojoval na fene

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Za vyvolanie verejného pohoršenia mu môže v zmysle zákona hroziť trest odňatia slobody až na tri roky, upozorňuje polícia.

Hlohovec 18. mája (TASR) - Verejné pohoršenie vyvolal v pondelok (16. 5.) v Hlohovci 66-ročný muž, ktorý sa v blízkosti jedného z bytových domov sexuálne uspokojoval na fene nemeckého ovčiaka. Na jeho správanie upozornili obyvatelia bytovky, ktorí natočené video poskytli ako dôkaz. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Policajti po príchode na miesto polonahého muža upozornili, na čo s konaním ihneď prestal. Muža po čine obmedzili na osobnej slobode a fenku zobrali na vyšetrenie k veterinárovi, ktorý po prehliadke týranie psa nepotvrdil," uviedla Antalová.

Prípad prevzal poverený policajt, ktorý dôchodcu obvinil z prečinu výtržníctva. "Za vyvolanie verejného pohoršenia mu môže v zmysle zákona hroziť trest odňatia slobody až na tri roky. Muž je stíhaný na slobode. Polícia sa prípadom naďalej intenzívne zaoberá a vo veci vykonáva potrebné procesné úkony," doplnila Antalová.