Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Nehoda vodiča s alkoholom v dychu sa skončila tragicky

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Polícia opäť pripomína vodičom, aby nehazardovali so svojím životom a životmi iných a nesadali si za volant s alkoholom.

Senica 6. septembra (TASR) – Dnes ráno o 5.30 h došlo v Senici k tragickej dopravnej nehode. Vodič auta Ford Fiesta na Ulici Kasárenskej smerom k priemyselnému parku narazil pri obchádzaní do nákladného auta Daf, ktoré odstavili na ľavej krajnici. Informovala o tom TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Ako uviedla čelnú zrážku do zadnej časti nákladného auta neprežil 27-ročný zadný spolujazdec. "Policajti namerali 26-ročnému vodičovi po nehode v dychu 0,98 mg/l alkoholu. Vodič sa pri nehode zranil ťažko a spolujazdec na prednom sedadle ľahko. Okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje a vo veci začala trestné stíhanie," konštatovala Linkešová.

Polícia opäť pripomína vodičom, aby nehazardovali so svojím životom a životmi iných a nesadali si za volant s alkoholom. "Aj pár metrov cesty pod vplyvom alkoholu môže mať fatálne následky," zdôraznila hovorkyňa.