Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Trnavský kraj

O život prišiel pri predbiehaní vodič v okrese Dunajská Streda

Ilustračné foto. Foto: TASR - Alexandra Moštková

Polícia dokumentuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes ráno medzi obcami Štvrtok na Ostrove a Tomášov v okrese Dunajská Streda.



Štvrtok na Ostrove 20. mája (TASR) - Polícia dokumentuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes ráno medzi obcami Štvrtok na Ostrove a Tomášov v okrese Dunajská Streda. Vodič Škody Fabia Combi z Bratislavy vo veku 48 rokov predchádzal dve vozidlá, pričom sa v protismere zrazil s Toyotou Verzo. Pri čelnej zrážke utrpel vodič Fabie zranenia, ktorým na mieste podľahol, 61-ročný vodič Toyoty z Hviezdoslavova utrpel ťažké zranenia, s ktorými ho previezli do nemocnice. Informovala o tom TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Ako uviedla, presné príčiny a okolnosti tejto nehody polícia vyšetruje. Zároveň pripomína vodičom, že nesmú predchádzať iné vozidlá, ak nemajú pred sebou dostatočný rozhľad na takú vzdialenosť, ktorá je potrebná na bezpečné predchádzanie. "Predchádzať sa nesmie, ak by sa nemohli bezpečne zaradiť pred vozidlo alebo vozidlá, ktoré chcú predísť, ak by ohrozili alebo obmedzili vodiča jazdiaceho v protismere alebo ohrozili iného účastníka cestnej premávky," vysvetlila. Dodala, že polícia apeluje na vodičov, aby sa na cestách správali ohľaduplne a na jazdu sa stopercentne sústredili.