Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

UTIEKOL: Polícia hľadá mladistvého Zdenka Kramla

Na snímke mladistvý Zdenko Kraml, ktorý utiekol z resocializačného zariadenia v Borskom sv. Jure v okrese Malacky, kde bol umiestnený na základe uznesenia súdu. Foto: TASR - KR PZ Trnava

Zdenko pochádza z Holíča v okrese Skalica a má 17 rokov.

Trnava 5. januára (TASR) – Polícia pátra po mladistvom Zdenkovi Kramlovi, ktorý utiekol z resocializačného zariadenia v Borskom Svätom Jure v okrese Malacky, kde bol umiestnený na základe uznesenia súdu. Naposledy bol videný 13. decembra 2020, odvtedy sa nikomu neozval. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Zdenko pochádza z Holíča v okrese Skalica, má 17 rokov, je 175 centimetrov vysokej štíhlej postavy, má hnedé, nakrátko ostrihané vlasy a modré oči. Na sebe mal v čase odchodu žltú mikinu s kapucňou bez potlače, tepláky tmavej farby a tenisky.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní mladíka. "Ak ho niekto videl alebo pozná miesta, kde sa v poslednej dobe zdržiaval, všetky informácie nech nám oznámi na bezplatné číslo 158 alebo môže zaslať súkromnú správu na sociálnej sieti trnavskej polície," dodala Linkešová.