Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trnavský kraj

Polícia obvinila v Trnavskom kraji z krádeže bicyklov troch mužov

Snímka z krádeže bicyklov v Trnave. Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Vyšetrovateľ obvinil z krádeže spolupáchateľstvom dvoch Trnavčanov, 45-ročného Ivana a 38-ročného Jána.

Trnava 10. septembra (TASR) – Polícia obvinila z krádeže šiestich bicyklov v mestách Šaštín-Stráže a Trnava troch mužov. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Koncom augusta v rekreačnej oblasti Gazárka v katastri mesta Šaštín-Stráže 26-ročný muž ukradol z dvora dva horské bicykle. „Bicykle v hodnote po 600 eur potom predal náhodným osobám. Jeden na železničnej stanici v Kútoch za 20 eur a druhý v Malackách za 30 eur. Rýchlo zarobené peniaze ihneď minul. Poverený policajt ho obvinil z prečinu krádeže," uviedla polícia.

V Trnave si recidivisti vytipovali garáž bytového domu na Ulici Novomestskej. V skorých ranných hodinách sa vlámali do spoločných priestorov a postupne vyniesli detský bicykel, tri bicykle na terénne jazdenie a elektrickú kolobežku.

Vyšetrovateľ obvinil z krádeže spolupáchateľstvom dvoch Trnavčanov, 45-ročného Ivana a 38-ročného Jána. „Mladší skončil ihneď vo výkone trestu. Na Ivana spracoval vyšetrovateľ návrh na jeho väzobné stíhanie. Obaja boli už v minulosti viackrát súdne trestaní za majetkovú trestnú činnosť. V zmysle zákona im teraz môže hroziť trest odňatia slobody na tri až desať rokov," informovala polícia.