Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Trnavský kraj

Polícia pátra po nezvestnom 16-ročnom Tomášovi Danihelovi

Tomáš Danihel je 170 cm vysoký, štíhlej postavy. Má modré oči, hnedé krátke vlasy ostrihané na ježka. Pri odchode zo zariadenia mal na sebe oblečenú čiernu bundu, šedé tepláky a na nohách modro–čierne tenisky. Ak niekto nezvestného Tomáša zazrel, alebo vie o mladíkovi dôležité informácie, nech to oznámi na policajné číslo 158. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Trnave

Polícia žiada občanov o pomoc pri hľadaní nezvestného mladíka.

Galanta 25. februára (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri hľadaní nezvestného 16-ročného Tomáša Danihela. Mladík odišiel z resocializačného zariadenia v Galante v utorok 28. januára okolo obeda na vychádzku. Do zariadenia sa už nevrátil, ani nepodal o sebe žiadnu správu. Nezvestný je z Bratislavy, preto nie je vylúčené, že by sa mohol zdržiavať aj v Petržalke a v blízkom okolí.

Tomáš Danihel je 170 cm vysoký, štíhlej postavy. Má modré oči, hnedé krátke vlasy ostrihané na ježka. Pri odchode zo zariadenia mal na sebe oblečenú čiernu bundu, šedé tepláky a na nohách modro–čierne tenisky. Ak niekto nezvestného Tomáša zazrel, alebo vie o mladíkovi dôležité informácie, nech to oznámi na policajné číslo 158.

Informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.