Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Trnavský kraj

Pomôžte polícii: Pátra po 15-ročnej Kristíne Cisárikovej zo Zavaru

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po 15-ročnej Kristíne Cisárikovej zo Zavaru v okrese Trnava. Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Dievča je vysoké 170 centimetrov, má štíhlu postavu.

Trnava 19. mája (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po 15-ročnej Kristíne Cisárikovej zo Zavaru v okrese Trnava. Dievča je nezvestné od 16. mája, kedy v ranných hodinách odišlo do školy, do ktorej sa však nedostavilo. Odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste. Polícia predpokladá, že sa môže pohybovať po celom území Slovenska, nakoľko využíva bezplatné cestovanie vlakom. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Ako uviedla, Kristína Cisáriková je vysoká 170 centimetrov, má štíhlu postavu, hnedé dlhé vlasy, modré oči a na pravej strane nosa tenkú jazvu. Oblečené mala legíny s americkou potlačou, biele tričko, sveter bledej farby a modré plátenné tenisky.

"Polícii sa doteraz nepodarilo dievča vypátrať, preto sa so žiadosťou o pomoc obraciame na občanov. Akékoľvek poznatky o nezvestnej môžu občania nahlásiť na tiesňovú linku 158 alebo priamo na oddelenie pátrania trnavskej kriminálnej polície na číslo 0961 10 3370," uzavrela Kredatusová.