Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

VIDELI STE JU? Polícia pátra po 13-ročnej I. Minárikovej z Hlohovca

Na snímke nezvestná Iveta Mináriková. Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia žiada všetky osoby, ktoré ju videli v meste Hlohovec alebo v iných miestach Slovenska, aby o nezvestnej dievčine poskytli akúkoľvek informáciu, ktorá pomôže k jej rýchlejšiemu vypátraniu.

Hlohovec 11. júna (TASR) - Polícia intenzívne pátra po 13-ročnej Ivete Minárikovej, ktorá žije v pestúnskej rodine v Hlohovci. Dievča odišlo vo štvrtok po 14:00 po vyučovaní zo školy a od tej doby sa nikomu neozvalo. V minulosti už Iveta bola nezvestná. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

„Iveta je 160 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé jemne vlnité vlasy, dlhé po lopatky, hnedé oči. Na svoj vek pôsobí staršie, približne na 15 rokov. Telefón pri sebe nemá,” uviedla hovorkyňa.

Polícia žiada všetky osoby, ktoré ju videli v meste Hlohovec alebo v iných miestach Slovenska, aby o nezvestnej dievčine poskytli akúkoľvek informáciu, ktorá pomôže k jej rýchlejšiemu vypátraniu. „Ak Ivetka kontaktovala spolužiačky, kamarátky, dajte jej vedieť, že po nej pátrame,” dodala Linkešová.