Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trnavský kraj

VIDELI STE HO? Polícia pátra po Péterovi Csömöszovi z okresu Galanta

Galantskí policajti pátrajú po 44-ročnom Péterovi Csömöszovi (na snímke) z Maďarska, ktorý žije v okrese Galanta. Foto: TASR – KR PZ v Trnave

Obuté mal červeno-čierne tenisky značky Adidas. So sebou si zobral čiernu tašku cez plece s bielym logom Adidas.

Galanta 28. júna (TASR) - Galantskí policajti pátrajú po 44-ročnom Péterovi Csömöszovi z Maďarska, ktorý žije v okrese Galanta. V utorok odišiel z domu a odvtedy sa nikomu neozval. Naposledy ho videla jeho družka v mieste ich spoločného bydliska, v obci Váhovce. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Péter Csömösz je 180 centimetrov vysoký, strednej postavy, má krátke tmavohnedé vlasy a modré oči. Na čele má viditeľné vrásky a pod kolenom 20 centimetrov dlhú jazvu. Pri odchode mal oblečené tyrkysové tričko s krátkym rukávom a nápisom SURF a trojštvrťové maskáčové nohavice. Obuté mal červeno-čierne tenisky značky Adidas. So sebou si zobral čiernu tašku cez plece s bielym logom Adidas.

„Ak niekto nezvestného muža videl alebo vie, kde by sa mohol v súčasnosti zdržiavať, nech kontaktuje políciu na bezplatnom čísle 158 alebo napíše súkromnú správu na sociálnej sieti na stránke Polícia SR – Trnavský kraj," doplnila hovorkyňa.