Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Trnavský kraj

Pri cyklistickej nehode sa zranilo sedemročné dievčatko

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Polícia v Trnavskom kraji riešila dve nehody, pri ktorých boli účastníkmi cyklisti.

Trnava 24. júla (TASR) – Polícia v Trnavskom kraji riešila dve nehody, pri ktorých boli účastníkmi cyklisti. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Len 7-ročné dievčatko vybehlo v obci v okrese Senica na cestu spoza odstaveného auta rovno pod kolesá druhého cyklistu. "Ten ju nečakal a obaja skončili na zemi. Našťastie, malá cyklistka skončila len s odreninami a 28-ročný cyklista sa zranil ľahko," uviedla Linkešová.

Piešťanskí policajti vyšetrujú okolnosti zranenia 58-ročného cyklistu v Piešťanoch. V sobotu, krátko po 14.00 h malo prísť ku kolízii medzi mužom a neznámym autom, pravdepodobne červeným Seatom. K nehode došlo na Žilinskej ulici pri obchodnom dome Kocka. Muž bol prevezený s poranením hlavy do nemocnice. Podľa predbežnej lekárskej správy by nemalo ísť o vážne zranenia, muž bol jednorazovo ošetrený.

"Vodič, ktorý mal byť účastníkom nehody však z miesta nehody ušiel a nesplnil si tak zákonom stanovené povinnosti," doplnila krajská policajná hovorkyňa.