Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Polícia zasahuje v budove Bytového družstva v Trnave

Ilustračné foto Foto: TASR

Podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trenčíne Eleny Antalovej sa zásah začal už v pondelok 11. augusta a bude pokračovať najmenej do stredy 13. augusta.

Trnava 12. augusta (TASR) – Trenčianski policajti dnes zasahujú v objekte Bytového družstva Trnava na Beethovenovej ulici. Pri budove parkuje viacero policajných automobilov najmä s trenčianskymi evidenčnými číslami, policajti sa pohybujú aj v budove.

Podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trenčíne Eleny Antalovej sa zásah začal už v pondelok 11. augusta a bude pokračovať najmenej do stredy 13. augusta. Bližšie informácie o dôvode zásahu neuviedla. "Uvedená vec je v štádiu vyšetrovania a na mieste prebiehajú procesné úkony. Vzhľadom na to nie je v súčasnej dobe možné poskytnúť k uvedenému prípadu viac informácií. Urobíme tak hneď, ako nám to dôkazná situácia dovolí," informovala TASR Antalová.

V uvedenej veci podľa nej ide o podozrenie z ekonomickej trestnej činnosti, ktorá bola pravdepodobne páchaná dlhšie obdobie. V súčasnej dobe policajti zaisťujú listinné dôkazy. "Dokumentovanie ekonomickej trestnej činnosti býva spravidla náročné a zložité, a to okrem iného najmä z časového hľadiska. Po zaistení všetkých listinných a iných dôkazov bude nasledovať znalecké dokazovanie," dodala Antalová.