Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Trnavský kraj

Pre futbalový zápas Slovensko-Malta uzavrú niektoré trnavské ulice

Centrum mesta Trnava Foto: TASR

Úplná uzávera na Športovej bude od križovatky s ulicou Dolné bašty po križovatku s Kollárovou ulicou, dĺžka uzavretého úseku je asi 230 metrov. Na Kollárovej budú uzavreté parkovacie miesta.

Trnava 3. októbra (TASR) - Z dôvodu zabezpečenia priestoru pre organizátorov a divákov medzištátneho futbalového zápasu Slovensko - Malta bude v nedeľu 8. októbra od 8. do 23. hodiny platiť pre dopravu v Trnave úplná uzávera na Športovej ulici a čiastočná na Kollárovej ulici.

Úplná uzávera na Športovej bude od križovatky s ulicou Dolné bašty po križovatku s Kollárovou ulicou, dĺžka uzavretého úseku je asi 230 metrov. Na Kollárovej budú uzavreté parkovacie miesta, ktoré budú vyznačené prenosným dopravným značením.

Obchádzková trasa bude vedená z ulice Dolné bašty, cez ulicu Halenárska, okolo amfiteátra, po Sladovníckej a Hlbokej a potom na Kollárovu ulicu. V opačnom smere z ulice Dolné bašty, cez ulice Paulínska, Dolnopotočná, Halenárska smerom na Hollého, Jerichovu a Rybníkovú ulicu. Na Kollárovej budú uzavreté iba parkovacie miesta, preto obchádzková trasa nie je potrebná.

Informovala o tom dnes radnica na svojom webe.