Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Trnavský kraj

Púchov rozdáva zamestnancom a seniorom ochranné rúška

Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Prvý balík bude obsahovať 500 kusov bavlnených rúšok, ktoré bude mesto dotknutým občanom doručovať prostredníctvom seniorských organizácií, v ktorých sa združujú.

Púchov 16. marca (TASR) – Zamestnanci mestského úradu, mestskej polície, mestských spoločností, ale aj seniori a zdravotne postihnutí v Púchove dostanú od mesta ochranné rúška. Distribuovať ich mesto začne v pondelok.

Ako informovala hovorkyňa Púchova Laura Krošláková, prvý balík bude obsahovať 500 kusov bavlnených rúšok, ktoré bude mesto dotknutým občanom doručovať prostredníctvom seniorských organizácií, v ktorých sa združujú.

„Mesto chce doručiť bavlnené rúška nielen opatrovaným seniorom, ale aj predsedom príslušných seniorských organizácií, prípadne iným zástupcom organizácií, kde sa združujú najzraniteľnejšie časti obyvateľov. Vedenie mesta Púchov chce pomôcť aj iným občanom a v relatívne krátkom čase bude priebežne dopĺňať ochranné rúška aj pre ostatných občanov, ktorí ich nemajú a navštevujú lekárov, obchody, reštaurácie, čerpacie stanice, kostoly, pekárne a využívajú naše mestské autobusy,“ uviedla Krošláková.