Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Senica hľadá nového primátora na hodinový úväzok

Foto: youtube

Kto sa chce stať primátorom Senice aspoň na jednu hodinu a dostať aj jeho plat, má príležitosť. Počas Dňa otvorených dverí 30. apríla primátor Branislav Grimmm uvoľní svoje kreslo.

Senica 22. apríla (TASR) – Kto sa chce stať primátorom Senice aspoň na jednu hodinu a dostať aj jeho plat, má príležitosť. Počas Dňa otvorených dverí 30. apríla primátor Branislav Grimmm uvoľní svoje kreslo, kanceláriu i sekretárku tomu prihlásenému Seničanovi, ktorý ponúkne najlepšiu víziu o jednohodinovom fungovaní najvyššieho predstaviteľa miestnej samosprávy.

Deň otvorených dverí pripravuje radnica spolu s Informačným centrom Europe Direct Senica, ktoré je jedným z 12 regionálnych centier Európskej únie na Slovensku. Tento rok oslavuje 10. výročie fungovania v meste a senickom regióne a pri tejto príležitosti sa rozhodlo spečatiť svoju spoluprácu so senickou samosprávou spoločným podujatím.

Počas celého dňa budú otvorené priestory mestského úradu pre verejnosť, Seničania budú mať možnosť nahliadnuť do jeho zákutí, pozrieť si pracovisko mestskej polície, fungovanie kamerového systému, stretnúť sa s vedením mesta a dozvedieť sa informácie o fungovaní samosprávy. So zaujímavým programom návštevníkov privíta aj Europe Direct, ktoré si pripravilo rôzne aktivity týkajúce sa Európskej únie. Pre tie bude vyhradené celé jedno poschodie úradu. Prejsť sa Európou budú môcť vďaka študentom z Obchodnej akadémie Senica, ktorí jednotlivé krajiny EÚ predstavia typickými symbolmi pre danú krajinu. Popoludní bude program pokračovať na Námestí oslobodenia súťažami a stavaním mája o 17. hodine.