Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Úrad Trnavského samosprávneho kraja pozýva na Deň otvorených dverí

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Program je doplnený o predstavovanie jednotlivých odborov Úradu TTSK, Združenia samosprávnych krajov SK 8 a Krajskej organizácie cestovného ruchu Trnavský kraj.

Trnava 1. júna (TASR) – V poradí štvrtý Deň otvorených dverí (DOD) Úradu Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) je pripravený sobotu (3. 6.) na Starohájskej ulici v Trnave. Budú sa na ňom prezentovať regióny TTSK a krajské organizácie. Pre dospelých i deti bude pripravená gastrozóna, divadelné predstavenia či prehliadka tradičných krojov. Informoval o tom odbor komunikácie Úradu TTSK.

Program je doplnený o predstavovanie jednotlivých odborov Úradu TTSK, Združenia samosprávnych krajov SK 8 a Krajskej organizácie cestovného ruchu Trnavský kraj. Záujem býva tradične o ukážke kaderníckych a kozmetických služieb, meraní tlaku a ďalších telesných funkcií, masážach, ale zabezpečená bude aj prezentácia nových cestárskych strojov, výstava exotických zvierat a ďalšie. Návštevníkov čakajú tiež chutné prekvapenia študentov Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Okrem toho bude možnosť zapojiť sa do tomboly o vecné ceny.