Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trnavský kraj

Trnava vypísala výzvu na humanizáciu obytného priestoru Vodáreň dvor

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Súčasťou zákazky budú okrem iného geodetické zameranie stavby, porealizačné zameranie a geometrický plán.

Trnava 12. marca (TASR) – Výzvu na predkladanie ponúk pre podlimitné zákazky na predmet zákazky Humanizácia obytného priestoru Vodáreň dvor číslo 2 zverejnilo mesto Trnava vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Predmetom zákazky je realizácia diela v rozsahu projektovej dokumentácie. "Cieľom navrhovaného riešenia je humanizácia vnútrobloku na Okružnej ulici v Trnave, v širšom centre mesta. Riešené územie je súčasťou dvora bytových domov Okružná ulica číslo 7 až 17," uvádza sa v predmete zákazky.

Súčasťou zákazky budú okrem iného geodetické zameranie stavby, porealizačné zameranie a geometrický plán. Mesto v rámci porealizačného zamerania stavby požaduje zamerať objekty, trasu a prípojky inžinierskych sietí vrátane šácht, stožiarov, skriniek, komunikácií, spevnených plôch, zelene a terénnych úprav.

Ako sa ďalej v opise obstarávania udáva, pred realizáciou stavby zhotoviteľ zabezpečí vytýčenie inžinierskych sietí u jednotlivých správcov. Celková predpokladaná hodnota zákazky je 347.550,71 eura a odhadovaná dĺžka trvania zákazky je štyri mesiace. Lehota na predkladanie ponúk je do 6. apríla.