Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Požiar haly v Dunajskej Strede sa podarilo hasičom lokalizovať

Na snímke hasiči hasia požiar haly na výrobu paliet v Dunajskej Strede v sobotu 8. februára 2020. Foto: FOTO TASR - Edmund Örzsik

Pri udalosti zasahujú profesionálni hasiči z Dunajskej Stredy, Gabčíkova a Veľkého Medera a dobrovoľní hasiči z obcí Dolný Štál, Orechová Potôň, Kráľovičove Kračany a Gabčíkovo.

Dunajská Streda 8. februára (TASR) - Požiar haly na výrobu peliet v Dunajskej Strede sa podarilo hasičom lokalizovať. Oheň zasiahol celý objekt výrobnej haly. Na mieste je momentálne 52 profesionálnych a dobrovoľných hasičov, ktorí pokračujú v likvidácii požiaru. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Požiar haly vypukol v sobotu pred 16.30 h. Podľa predbežných informácií požiar spôsobil škodu asi 500.000 eur. Na miesto bola vyslaná aj expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiaru. Pri udalosti doteraz zasahovali profesionálni hasiči z Dunajskej Stredy, Gabčíkova a Veľkého Medera a dobrovoľní hasiči z obcí Dolný Štál, Orechová Potôň, Kráľovičove Kračany a Gabčíkovo.