Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Vodič, ktorý zrazil pri Trnave cyklistu, z miesta nehody ušiel

Zrazeného cyklistu našla na ceste medzi Zelenčom a Majcichovom pri Trnave náhodná okoloidúca vo štvrtok 18. decembra 2019 krátko po 17.30 h. Ihneď zavolala na políciu a privolala rýchlu zdravotnú pomoc, no tá už nedokázala mužovi pomôcť. Zraneniam, ktoré utrpel, na mieste podľahol. Mŕtvy nemal pri sebe žiadne doklady, policajti zistili, že ide o 35-ročného muža z Abrahámu. Na mieste našli zároveň stopy, ktoré nasvedčovali, že muž zomrel na následky dopravnej nehody. Účastníkom mohol byť vodič osobného auta staršej výroby alebo vodič menšej dodávky. Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej preveruje. Na snímke bycikel na mieste tragickej dopravnej nehody. Foto: TASR - KR PZ Trnava

Zrazeného cyklistu našla na ceste pri Trnave náhodná okoloidúca.

Trnava 19. decembra (TASR) – Zrazeného cyklistu našla na ceste medzi Zelenčom a Majcichovom pri Trnave náhodná okoloidúca vo štvrtok 18. decembra krátko po 17.30 h. Ihneď zavolala na políciu a privolala rýchlu zdravotnú pomoc, no tá už nedokázala mužovi pomôcť. Zraneniam, ktoré utrpel, na mieste podľahol.

Vodič z miesta nehody ušiel. Polícia žiada o pomoc aj občanov.
Foto: TASR - KR PZ Trnava


Mŕtvy nemal pri sebe žiadne doklady, policajti zistili, že ide o 35-ročného muža z Abrahámu. Na mieste našli zároveň stopy, ktoré nasvedčovali, že muž zomrel na následky dopravnej nehody. Účastníkom mohol byť vodič osobného auta staršej výroby alebo vodič menšej dodávky. Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej preveruje.

Zároveň sa polícia obracia so žiadosťou o pomoc aj na občanov. Akékoľvek svedecké informácie, ktoré môžu pomôcť objasniť nehodu, môžu občania nahlásiť na číslo 158 alebo priamo na Okresný dopravný inšpektorát v Trnave na číslo 0961 103 515. Informovala o tom TASR krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Podľa Linkešovej v zmysle aktuálnych poznatkov polícia pátra po aute OPEL CORSA, rok výroby 1993 až 1999.