Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

VYPLAVILA HO RIEKA MORAVA: Polícia zisťuje totožnosť mŕtveho

Kriminálna polícia v Senici pátra po totožnosti neznámeho mŕtveho muža. Jeho telo bolo nájdené 6. júna vo večerných hodinách v rieke Morava . Foto: KR PZ SR

Vek muža a farbu jeho očí sa nepodarilo ustáliť, vysoký je 171 centimetrov a váži 65 kilogramov. Na priehlavku pravej a ľavej nohy má v azbuke vytetované nápisy.

Senica 11. júna (TASR) - Kriminálna polícia v Senici pátra po totožnosti neznámeho mŕtveho muža. Jeho telo bolo nájdené 6. júna vo večerných hodinách v rieke Morava v katastri mesta Holíč, v areáli Malej vodnej elektrárne. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Martina Kredatusová.

Vek muža a farbu jeho očí sa nepodarilo ustáliť, vysoký je 171 centimetrov a váži 65 kilogramov. Na priehlavku pravej a ľavej nohy má v azbuke vytetované nápisy. Na ľavom predlaktí a ľavom zápästí má vytetované znamienka plus a mínus. Muž mal na sebe tmavomodré tričko s kapucňou s nápisom Street wars, s potlačou obrázkov šiestich postáv, s tyrkysovým lemom pod pazuchami a okolo krku. Mal na sebe aj boxerky, uviedla policajná hovorkyňa.

Kriminálna polícia v Senici pátra po totožnosti neznámeho mŕtveho muža. Jeho telo bolo nájdené 6. júna vo večerných hodinách v rieke Morava .
Foto: KR PZ SR


Muž nemal pri sebe žiadne doklady ani osobné veci, na základe ktorých by ho bolo možné identifikovať. Polícia preto žiada verejnosť o pomoc pri zistení jeho totožnosti. "Ak viete, o koho by mohlo ísť, oznámte to prostredníctvom linky 158 alebo kontaktujte oficiálnu policajnú stránku na sociálnej sieti formou súkromnej správy," doplnila Kredatusová.