Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Týždeň na webe

Kto prekonal Miley Cyrus?

Týždeň na webe: Kto prekonal Miley Cyrus? Foto: Tablet.TV

Ice Buckett Challenge je výzva, ktorú pozná celý svet. Nicki Minaj sa postarala o nový rekord Youtubu. Tisíce fanúšikov lajkujú komičku Evelyn.



Bratislava 26. augusta (TABLET.TV) – Ice Buckett Challenge stále naberá na sile, šíri sa ako reťazová reakcia. Jennifer Lopez, David Beckham a Lady Gaga ju už majú za sebou tiež. Video Charlieho Sheena si na Youtube pozrelo viac než 16 miliónov ľudí. Ľadovou vodou sa obliala aj tenistka Dominika Cibulková, ktorá nominovala slovenského prezidenta Andreja Kisku. Niektorým ľuďom sa však výzvu splniť nepodarilo podľa predstáv, a tak vznikli rôzne škodoradostné videá. Objavovať sa začali aj negatívne reakcie, ktoré narážajú napríklad na nezmyselné plytvanie vodou.

Historicky najúspešnejší štart na Youtube kanále Vevo dosiahol nový klip americkej rapperky Nicki Minaj. Video uverejnila minulý týždeň v utorok a za 24 hodín od jeho zverejnenia malo viac než 19,6 milióna videní. Predbehlo tak Miley Cyrus a jej klip ku skladbe Wrecking Ball. Ten mal za 24 hodín od publikovania na Youtube 19,3 milióna kliknutí.

Veľkým hitom webu sa stáva 24-ročná Oravčanka - komička Evelyn. Jej fanpage na Facebooku sa páči viac než 42 tisícom ľudí. Prináša parodickú reláciu Sexi a v pohode na pláži aj na vode, Gitkine príhody a rôzne iné krátke videá. Jej hľadanie kún v Chorvátsku malo viac než 27 tisíc zdieľaní. Zaujímavá je aj Gitkina návšteva Prešporku.