Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Týždeň na webe

Týždeň na webe: Ako nakupuje prezident?

Andrej Kiska Foto: Facebook

Kiska, Cibulková a Hasselhoff – profily, ktoré vás zaujali. Google prináša galériu street artu. Plačúci japonský politik sa stal virálnym hitom.


Bratislava 8.júla (TERAZ.TV) - Vybrali sme pre vás tri profily, ktoré boli minulý týždeň na sociálnych sieťach v centre pozornosti. Prvé miesto obsadil Andrej Kiska. Prezidentova fotka, ako nakupuje potraviny získala vyše 16 tisíc lajkov. Dominika Cibulková a jej Happy video s viac než 9 tisíc lajkami obsadili našu druhú priečku. A selfie fotka záchranára Davida Hasselhoffa z bratislavského Starého mesta uzatvára naše celebritné okienko sociálnych sietí. Snímka získala vyše 4 tisíc lajkov.

Cez Street View sa môžete dostať, okrem Bieleho domu, Prírodovedeckého múzea vo Viedni či Dobšinskej ľadovej jaskyne, aj k online galérii street artu. Keďže množstvo pouličných (streetových) umeleckých diel je dočasných, Google ich takto chce zachovať aj do budúcnosti.

Po webe sa šíri bizarné video plačúceho japonského politika. Ryutaro Nonomura nezvládol otázky novinárov, ktoré smerovali k financovaniu jeho kúpeľných pobytov z verejných prostriedkov. Minulý rok si bol v kúpeľoch oddýchnuť celkom 106-krát.