Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Týždeň na webe

Týždeň na webe: Riziko smrti

Voda Foto: TASR/AP

Zvezieme sa na najväčšej šmykľavke sveta, pobavíme sa na drzých zvieratách a zistíme, aké výhody ponúka nová sociálna sieť.



Bratislava 15. júla (TERAZ.TV) – Vodnú šmykľavku Verrückt v zábavnom parku v americkom Kansas City titulovali Guinessove rekordy ako najväčšiu na svete. Otvorená pre verejnosť stále nie je, sprístupnili ju však pre podnikateľské účely. Po 264 schodoch sa odvážlivci dostanú na plošinu, ktorá je vyššia ako Socha slobody či Niagarské vodopády. Jedným z varovaní pred týmto adrenalínovým zážitkom je smrť.

Sociálne siete môžu pri hľadaní práce poriadne uškodiť. Až 69% zamestnávateľov už odmietlo kandidáta kvôli nevhodnému správaniu na profiloch. Infografika spoločnosti Michael Page prináša aj naj prešľapy na sociálnych sieťach. Klamanie o vašej kvalifikácii, nevhodné fotky, komentáre, negatívne zmienky o predchádzajúcom zamestnávateľovi, zlé komunikačné schopnosti, príspevky o drogách, diskriminácii alebo alkohole – to všetko môže znamenať koniec prijímacieho konania.

Na Majstrovstvách sveta nešlo len o kvalitný futbal. Okrem brazílskych vtipných virálov či rekordných diskusií na najväčších sieťach sa zaujímavou v súvislosti s futbalovým sviatkom stala aj reklama. Ak chcete vedieť, ktoré značky vyhrali majstrovstvá, pozrite si nový Týždeň na webe.