Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena

Týždeň na webe

Deň matiek a šťastlivci, čo unikli smrti

Čo nás dokážu naučiť gifká? Ktoré celebrity tweetovali o Dni matiek? Aký je najťažší job na svete? To sú niektoré z otázok nového Týždňa na webe.

Týždeň na webe: Ste pekní alebo škaredí?

Dnes si vytriedime facebookových priateľov. S Googlom sa vrátime späť v čase. A zo siete Weibo zistíme, či sme pekní alebo škaredí. Sledujete reláciu Týždeň na webe.

Týždeň na webe: Čo bolo ako prvé nahraté na Youtube?

Pozvánky na vlastný pohreb, historicky prvé video na Youtube a rozmáhajúci sa What‘s App. Týždeň na webe vás zaujme aj kreatívnymi, nádhernými fotografiami.

Týždeň na webe: Facebook chce vedieť, kadiaľ chodíte

Veľkonočné posolstvo zobrazené cez tweety? Kontaktné šošovky so zabudovanou minikamerou? Vaša lokalizácia prostredníctvom facebookovej aplikácie? Pre svet webu nič nereálne.

Týždeň na webe: Google Glass v predaji či 20 úžasných hotelov

Google spustil predaj Google Glass, na ich kúpu však nestačí mať len 1000 eur navyše. Trojročný čínsky chlapec si získal svet webu, získa si aj vás.

Týždeň na webe: Webové výstrelky na prvého apríla

Týraná žena a jej deň cez Google Glass. Zuckerberg a jeho sľub krajinám tretieho sveta. Vláda Spojených štátov a jej kubánsky Twitter. To je aktuálny Týždeň na webe a jeho témy.

Kam až zájde facebook?

Twitter oslávil ôsme narodeniny prvými tweetmi. Firma Durex prišla s nápadom, ako využiť Hodinu Zeme. Facebook naďalej skupuje firmy, za Oculus VR zaplatil 2 miliardy dolárov. ,aktualizované 

Týždeň na webe: Kto je kráľovnou twitteru?

S novým týždňom prichádza aj nový Týždeň na webe. A s ním TOP desať najsledovanejších twitter účtov, najselfie mesto na svete a hviezda Instagramu - osemdesiatročná Betty.

Týždeň na webe: Photoshop opäť šokoval

V týždni na webe sa pozrieme na to, ako vyzerá prvý bozk neznámych ľudí a zistíme viac o vašom profile na Facebooku...

Prelomený rekord Twitteru a facebooková smrť

Ako vyzerá facebooková smrť? Profily mŕtvych sa zmenili. Opäť je tu nový týždeň a s ním aj naša webová bilancia (plus video s poníkom na dobrú náladu).

Týždeň na webe: Slovenský Google sa opäť predviedol

V Týždni na webe si vypočítame, koho voliť, zatweetujeme si o Ukrajine a pozveme vás na prehliadku Dobšinskej ľadovej jaskyne. Všetko okuliarmi sociálnych sietí a webu.

Týždeň na webe: Chlapci nakrútili dokument o slovenskej prírode

Čo nové spustil slovenský Google? Akí šikovní chlapci žijú v okolí Trenčína? A ako dokážu pomôcť siete Flicker a Reddit? Odpovede hľadajte v novom Týždni na webe.

Týždeň na webe: Ako sa stať svetovou senzáciou?

V relácii Týždeň na webe sa dozviete, ako twitter vizualizuje olympiádu, aké slovo je podľa oxfordského slovníka slovom roka 2013 a prečo sa o slovenského študenta zaujímajú zahraničné médiá.

Týždeň na webe: Čo znamená byť v správny čas na správnom mieste?

V relácií Týždeň na webe Vám okrem iného ukážeme tweety novinárov zo Soči, svišťa, ktorý predpovedá počasie a môžete si pozrieť aj neuveriteľné momentky, ktoré ľudia zdieľali na sociálnych sieťach.