Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Útok na Ukrajinu

Priechod Vyšné Nemecké je i pre peších, v Uble sa čaká šesť hodín

Na archívnej snímke ľudia prichádzajú na územie Slovenska z Ukrajiny na slovensko-ukrajinskom hraničnom priechode pre peších a cyklistov Veľké Slemence - Mali Selmenci podvečer vo štvrtok 24. februára 2022. Foto: TASR - Roman Hanc

Hraničný priechod Veľké Slemence, ktorý je určený len pre peších, je od piatka až do odvolania v prevádzke nonstop, povedala hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) Sobrance.

Vyšné Nemecké 25. februára (TASR) – Hraničný priechod Vyšné Nemecké otvorili aj pre peších, Veľké Slemence po novom fungujú nepretržite. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) Sobrance Agnesa Kopernická s tým, že cestujúcich vybavujú priebežne. Na hraničnom priechode Ubľa sú čakacie doby na vstupe na Slovensko aktuálne šesť hodín.

„Vzhľadom na situáciu je hraničný priechod Vyšné Nemecké otvorený aj pre peších, ktorých vybavujeme. Hraničný priechod Veľké Slemence, ktorý je určený len pre peších, je od piatka až do odvolania v prevádzke nonstop,“ povedala.