Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Útulkovo

Zvieratká z útulku budú mať opäť šancu získať nových majiteľov

Foto: MČ Staré Mesto

Ambasádorkou podujatia je herečka a moderátorka Kristína Farkašová.

Bratislava 4. apríla (TASR) - V bratislavskej Horárni Horský park sa v sobotu 5. apríla uskutoční desiate pokračovanie akcie "Nájdite sa!... so zvieratkom z útulku". Podujatie, ktoré organizuje mestská časť Staré Mesto, sa začne o 10.00 h.

Zúčastní sa ho 12 útulkov z celého Slovenska. Cieľom je pomôcť prezentovať opustené zvieratká medzi ľuďmi, aby tak mali vyššiu šancu dostať sa do nového domova. Dohromady sa takto podarilo umiestniť viac ako 120 psov a mačiek.

Návštevníkov čakajú nielen známe tváre, ale aj pestrý celodenný program. Cvičitelia ukážu, ako psíka naučiť základné povely. Svoju šikovnosť predvedú psíky v rámci ukážky agility z Klubu Agility AllStars Bratislava.

Počas dňa sa v spolupráci s portálom www.utulkovo.sk bude vyhlasovať víťaz súťaže o "Naj útulkáča". Odovzdávať sa budú aj veci zo zbierky pre útulky.

Každý majiteľ psa z útulku by si mal so sebou do Horárne priniesť adopčnú zmluvu. Bude tak mať na mieste nárok na letný strih pre svojho miláčika zadarmo.

Ambasádorkou podujatia je herečka a moderátorka Kristína Farkašová. Účasť prisľúbili Zuzana Vačková, Zuzana Haasová, Lucia Hablovičová, Jakub Petraník, Elena Vacvalová, Šarkan, Lenka Slaná, Viktor Horján či Martin Madej.

TASR informovala hovorkyňa MČ Bratislava-Staré Mesto Alexandra Obuchová.