Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia UNESCO a veda

Mladí profesionáli sa môžu uchádza o miesto v centrále UNESCO

Ilustračné foto Foto: TASR

Lehota pre podanie prihlášok je do 31. júla 2021, životopisy v angličtine alebo francúzštine je potrebné zaslať na mail SK UNESCO.

Bratislava 18. mája (TASR) - Mladí profesionáli do 32 rokov sa majú možnosť uchádzať o pracovné miesto na Sekretariáte Organizácie OSN pre vzdelávanie, vedu a kultúru UNESCO v Paríži. Informuje o tom Slovenská komisia pre UNESCO (SK UNESCO) na svojom webe.

"Podmienkou je dokončené magisterské štúdium v niektorej z nasledovných oblastí: vzdelávanie, kultúra, komunikácia, spoločenské vedy, prírodné vedy, manažment, financie, účtovníctvo, právo alebo medzinárodné vzťahy," oznamuje komisia. "Podmienkou je taktiež plynulá angličtina alebo plynulá francúzština, obrovskou výhodou je ovládanie oboch jazykov," dodáva.

Lehota pre podanie prihlášok je do 31. júla 2021, životopisy v angličtine alebo francúzštine je potrebné zaslať na mail SK UNESCO. Súčasťou prihlášky by malo byť aj odôvodnenie motivácie pracovať pre UNESCO, ako aj bližšie určenie oblasti, v ktorej má uchádzač záujem pôsobiť.