Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Video

Helena Vondráčková pozvala na bratislavský megakoncert speváčku Limu

Na snímke česká speváčka Helena Vondráčková.
Foto: TASR - Jakub Kotian

Veľkolepú šou na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu chystá Helena Vondráčková na 21. október. V predaji sú už len posledné desiatky vstupeniek, scenár je takmer hotový.

Bratislava 6. októbra (TASR) – Exkluzívnym októbrovým megakoncertom v Bratislave oslávi Helena Vondráčková významné životné jubileum. Okrem známych hudobných hostí ako Karel Gott, Vašo Patejdl, Sisa Sklovská či Fragile Braňa Kostku však pribudol aj jeden nečakaný detský hosť, a to doslova na základe internetového videa.

Veľkolepú šou na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu chystá Helena Vondráčková na 21. október. V predaji sú už len posledné desiatky vstupeniek, scenár je takmer hotový, známe sú už všetky mená hostí. Do zoznamu vystupujúcich však pred pár hodinami pribudlo nové nečakané meno – Lima.

Iba šesťročná speváčka a tanečníčka z Bratislavy zavesila za pomoci rodičov na profil organizátora koncertu svoje video, v ktorom spieva Helenkin megahit Pátá. To neušlo pozornosti manažéra Heleny Vondráčkovej Martina Michala a tak sa video dostalo až k samotnej jubilantke. Po zhliadnutí zareagovala doslova šokujúco pre všetkých: „Teším sa na to, keď si s tebou v Bratislave zaspievam Pátou. Poriadne sa priprav!“

Organizátorka koncertu Silvia Nemčovičová uvádza: „Prekvapivú reakciu sme si ihneď overovali u samotnej speváčky, ktorá nám potvrdila, že sa fakt rada stretne na pódiu s malou kamarátkou, takže sme už kontaktovali malú Limu a jej rodičov, nech si na 21. október večer nerobia žiadny program a že ich čakáme na zimáku v Bratislave. Jej reakcia bola typicky detsky stručná: To bude bomba!“

Okrem skvelých a nečakaných hostí bude koncert dopĺňať tiež veľkolepá hudobná i svetelná šou, krásna výpravná scéna a množstvo efektov, ktoré z narodeninového večera urobia nezabudnuteľný zážitok. „Budeme veľa spomínať, uvidíte množstvo zaujímavých a doslova raritných spomienok a zaznejú aj hity, ktoré sme už veľmi dlho nepočuli. Samotný koncert bude mať oveľa viac ako 120 minút, ako sa na správny jubilejný megakoncert takého interpreta patrí,“ dodáva Nemčovičová.

Posledné vstupenky na megakoncert Helena Vondráčková 70 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave 21. októbra sú v predaji v sieti Predpredaj.sk. TASR informoval PR manažér koncertu Ján Kakaščík.