Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Video

VIDEO:Polícia pátra po svedkoch októbrovej vraždy v Bratislave

Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo

Polícia vyšetruje prípad obvineného, ktorý mal v noci z piatka (6.10.) na sobotu (7.10.) nožom napadnúť dvoch mužov na Hviezdoslavovom námestí. Jedna z obetí útoku zraneniam na mieste podľahla,

Bratislava 27. októbra (TASR) – Bratislavskí policajti v súvislosti s objasňovaním obzvlášť závažného zločinu vraždy a zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu zo 7. októbra 2017 pátrajú po totožnosti šiestich osôb, ktorých na mieste činu zaznamenala priemyselná kamera. TASR informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.




"Tieto osoby, pred ktorými sa konflikt medzi obvineným a dvoma poškodenými mužmi mal odohrať, by svojimi informáciami mohli prispieť k dôkladnému objasneniu všetkých okolností tohto skutku," povedala Mihalíková.

Polícia žiada osoby na videozázname, aby sa prihlásili na polícii, nakoľko vo svojej svedeckej výpovedi môžu uviesť informácie dôležité pre vyšetrovanie tohto prípadu.

"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na videozázname, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.

Polícia vyšetruje prípad obvineného, ktorý mal v noci z piatka (6.10.) na sobotu (7.10.) nožom napadnúť dvoch mužov na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Jedna z obetí útoku zraneniam na mieste podľahla, druhú previezli do nemocnice.