Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia VŠETKY SPRÁVY: Voľby do VÚC 2017

Nesrovnal: Teší ma, že občania na Slovensku jasne odmietli extrémistov

Na snímke primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. Foto: FOTO TASR - Dano Veselský

Primátor Bratislavy k víťazstvu zablahoželal novému predsedovi Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Jurajovi Drobovi, ako aj poslankyniam a poslancom zvoleným do krajského parlamentu.

Bratislava 5. novembra (TASR) - Primátora Bratislavy Iva Nesrovnala teší, že občania naprieč celým Slovenskom jasne odmietli extrémistov. Reagoval tak na výsledky sobotňajších (4.11.) volieb do VÚC.

"Potvrdilo sa, že politika musí byť o každodennom kontakte s ľuďmi a nedá sa robiť 'na diaľku' od stola," skonštatoval Nesrovnal. K víťazstvu zablahoželal novému predsedovi Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Jurajovi Drobovi, ako aj poslankyniam a poslancom zvoleným do krajského parlamentu. "Samosprávny kraj je dôležitým partnerom mesta v mnohých oblastiach, ktoré sa priamo dotýkajú každodenného života všetkých Bratislavčanov. Teším sa na spoluprácu s novým predsedom a BSK na projektoch ďalšieho rozvoja hlavného mesta," skonštatoval primátor. Je zvedavý na Drobove návrhy riešení, ktoré patria do kompetencie BSK a ktoré pomôžu ďalej zlepšovať život obyvateľov Bratislavy.