Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Prezidentské voľby

OBRAZOM: Cesta Zuzany Čaputovej do prezidentského paláca

Na snímke kandidátka na prezidentku Zuzana Čaputová vo volebnej centrále po 2. kole prezidentských volieb 30. marca 2019 v Bratislave. Foto: TASR - Michal Svítok

Novou slovenskou hlavou štátu bude žena.

Bratislava 31. marca (Teraz.sk) - Novou slovenskou hlavou štátu sa stane Zuzana Čaputová, ktorá v druhom kole prezidentských volieb porazila Maroša Šefčoviča. Ponúkame vám obrazovú správu z jej cesty za volebným víťazstvom.

Zuzana Čaputová
Foto: TASR/Martin Baumann



Tlačová konferencia ku kampani Štrngám za zmenu v Bratislave 26. novembra 2015. Na snímke zľava Zuzana Čaputová z Via Iuris, výkonný riaditeľ Nadácie Zastavme korupciu Pavel Sibyla, riaditeľka Nadácie Pontis Lenka Surotchak a Ctibor Košťál z Inštitútu pre dobre spravovanú spoločnosť.
Foto: TASR - Michal Svítok


Na snímke Zuzana Čaputová (prvá zľava) s laureátmi Goldmannovej ceny pred Bielym domom.
Foto: Dana Mareková


Zuzana Čaputová, archívna snímka.
Foto: TASR Martin Baumann


Robert Mistrík, Zuzana Čaputová.
Foto: TASR


Zuzana Čaputová, archívna snímka.
Foto: TASR Pavol Zachar


Zuzana Čaputová v Tablet.tv
Foto: TABLET.TV


Na snímke kandidátka na prezidentku SR Zuzana Čaputová vhadzuje obálku s hlasovacím lístkom do volebnej schránky počas 1. kola prezidentských volieb 16. marca 2019 v Pezinku.
Foto: TASR/Michal Svítok


Volebná centrála Zuzany Čaputovej.
Foto: Teraz.sk


Na snímke kandidátka na prezidentku SR Zuzana Čaputová počas brífingu vo svojej volebnej centrále po 1. kole prezidentských volieb 16. marca 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Michal Svítok


Zuzana Čaputová, archívna snímka.
Foto: TASR Michal Svítok


Na snímke kandidáti na prezidenta SR Zuzana Čaputová (vľavo), ktorá získala najviac hlasov v 1. kole sobotňajších prezidentských volieb podľa neoficiálnych výsledkov Štatistického úradu SR a druhý najvyšší počet získal Maroš Šefčovič (vpravo) počas diskusie v budove RTVS v nedeľu 17. marca 2019 v Bratislave.
Foto: TASR/Pavel Neubauer


Na snímke kandidátka na prezidenta SR Zuzana Čaputová, ktorá získala najvyšší počet hlasov v 1. kole sobotňajších prezidentských volieb podľa neoficiálnych výsledkov Štatistického úradu SR, je v starostlivosti maskérky pred televíznou debatou v budove RTVS v nedeľu 17. marca 2019 v Bratislave.
Foto: TASR/Pavel Neubauer


Na snímke kandidátka na prezidentku SR Zuzana Čaputová po hlasovaní vo volebnej miestnosti počas druhého kola prezidentských volieb, v Pezinku 30. marca 2019
Foto: TASR - Pavel Neubauer


Na snímke kandidátka na prezidentku Zuzana Čaputová vo volebnej centrále počas 2. kola prezidentských volieb 30. marca 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Michal Svítok


Na snímke kandidátka na prezidentku Zuzana Čaputová vo volebnej centrále po 2. kole prezidentských volieb 30. marca 2019 v Bratislave.
Foto: TASR - Michal Svítok