Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia

Muchovo námestie štartuje výstavbu

Muchovo námestie štartuje výstavbu Foto: VI GROUP, spol. s r. o.

Muchovo námestie oficiálne štartuje výstavbu. K dnešnému dňu má úspešný projekt bratislavského developera VI Group už len posledné voľné byty.

Bratislava 10. septembra (OTS) - Na ostatné už čakajú budúci majitelia, ktorí si ich kúpili resp. rezervovali tzv. „z papiera“.

Muchovo námestie, ktoré nesie svoj názov po významnom secesnom grafikovi a maliarovi Alfonsovi Muchovi, môže začať s výstavbou. Mestská časť vydala právoplatné stavebné povolenie. Rezidenčný projekt má všetky parametre, ktoré požadujú súčasní záujemcovia a budúci majitelia. Kvalitná lokalita, dobré dispozičné riešenie, dostatok parkovacích miest, služby, občianska vybavenosť a ďalšie benefity oslovili množstvo kupcov už v predajnej fáze. „Muchovo námestie je v tejto časti Petržalky ojedinelý projekt. O jeho úspechu svedčí i to, že polovica bytov bola predaná alebo záväzne rezervovaná už v priebehu 30 dní od oficiálneho spustenia predaja. Ku dnešnému dňu je voľných 34 z celkového počtu 125 bytov,“ hovorí konateľ spoločnosti VI Group, a.s. Ing. arch. Juraj Duška.

Realizátorom stavby bude renomovaná spoločnosť s dlhoročnou históriou Skanska a financujúcou bankou UniCredit Bank. Bratislavský trh Muchovo námestie okamžite absorboval aj vďaka jeho atribútom a načasovaniu predaja. Podľa odborníkov na predaj a financovanie rezidenčných nehnuteľností patrí v súčasnosti k tým najúspešnejším. Za zmienku stojí správa, že rovnako zaujímavý a atraktívny projekt avšak pre inú cieľovú skupinu VI GROUP v spolupráci s developerom finišuje v bratislavskej mestskej časti Vajnory. Obytná zóna Nové Šuty oslovuje tých, ktorí hľadajú kvalitné rodinné bývanie. V lokalite sa stretáva mesto, dostupnosť mestskej infraštruktúry a atribúty typické pre vidiecke oblasti, ako príroda, komunita, tradícia a duch klasickej usadlosti, akou Vajnory bezpochyby sú.

Charakteristika bytového domu Muchovo námestie
• 125 bytových jednotiek ( 2 - 3 izbové byty)
• Obchodné priestory a služby na prízemí objektu
• Ideálna dostupnosť najvyhľadávanejších bratislavských atrakcií
• Vynikajúca poloha a dopravné napojenie
• Blízkosť novej električkovej trate
• Dostatok parkovacích miest v suteréne aj na teréne

Viac informácií nájdete na www.muchovo.sk