Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Zahraničie

Britney Spearsová sa znova vydala

Na archívnej snímke z 22. júla 2019 americká popová speváčka Britney Spearsová a jej partner Sam Asghari Foto: TASR/AP

Spearsová v rozhovoroch opakovane vyjadrovala želanie vydať sa za Asghariho a mať deti.

Los Angeles 10. júna (TASR) - Americká popová speváčka Britney Spearsová sa vo štvrtok vydala za svojho dlhoročného partnera, o 12 rokov mladšieho herca iránskeho pôvodu Sama Asghariho. Informovala o tom v piatok agentúra AP.

Pár sa zoznámil na natáčaní videoklipu Slumber Party v roku 2016. Svadba v úzkom kruhu rodiny a priateľov sa konala v Los Angeles v americkom štáte Kalifornia deväť mesiacov po zásnubách a takmer sedem mesiacov po skončení súdneho procesu vo veci opatrovníctva, ktoré obmedzovalo a kontrolovalo mnohé aspekty speváčkinho života. Súd ho speváčkinmu otcovi Jamiemu napokon odobral.

Spearsová v rozhovoroch opakovane vyjadrovala želanie vydať sa za Asghariho a mať deti. Otehotnela začiatkom tohto roka, ale v máji oznámila, že prekonala potrat.

Svadobný deň sa nezaobišiel bez nečakanej drámy - Spearsovej prvého manžela Jasona Alexandera totiž zatkla polícia po tom, ako sa pokúsil prekaziť jej svadbu s Asgharim.

Alexander sa so Spearsovou - svojou kamarátkou z detských čias - oženil v roku 2014. Ich manželstvo trvalo len 55 hodín.

Spearsová bola vydatá aj za Kevina Federlina, s ktorým má dvoch synov vo veku 14 a 15 rokov.