Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Zahraničie

Autobus s členmi punkovej skupiny Baroness havaroval v Anglicku

Záchranári obhliadajú autobus, ktorý havaroval v hustom daždi a spadol z 9 metrov vysokého mosta v Limpley Stoke neďaleko anglického mesta Bath v stredu 15. augusta 2012. V autobuse bolo deväť osôb vrátane členov americkej skupiny Baroness. Dvaja ľudia sú zranení ťažko, sedem utrpelo ľahšie zranenia. Foto: TASR/AP Photo

Pri nešťastí utrpeli dve osoby, vrátane vodiča, ťažké zranenia, vrátane mnohopočetných fraktúr.

Londýn 15. augusta (TASR) - Autobus s členmi americkej punkovej skupiny Baroness sa dnes v prudkom daždi zrútil z viaduktu v okolí anglického mesta Bath do deväťmetrovej hĺbky. Pri nešťastí, ktorého príčiny sú predmetom vyšetrovania, utrpeli dve osoby, vrátane vodiča, ťažké zranenia, vrátane mnohopočetných fraktúr. Ostatných sedem pasažierov vyviazlo s ľahšími zraneniami.

Informovali o tom britské médiá. Majiteľ autobusu, ktorým je nemecká firma, sa k nehode predbežne nechcel vyjadriť.

Podľa dostupných informácií vozidlo prerazilo zvodidlá a zrútilo sa z viaduktu, k čomu podľa očitých svedkov mohla prispieť aj výrazne znížená viditeľnosť. Polícia by vyjadrenie k priebehu vyšetrovania považovala za privčasné.

Skupina Baroness, ktorá vystúpila v utorok večer v Bristole a ktorú čakal dnes koncert v Southamptone, už oznámila nielen zrušenie na dnes plánovaného vystúpenia, ale všetkých ostávajúcich koncertov európskeho turné.