Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 17. jún 2024Meniny má Adolf
< sekcia Zahraničie

J. Biden sa prvýkrát po dvoch mesiacoch objavil na verejnosti

Bývalý americký viceprezident Joe Biden, predpokladaný nominant Demokratickej strany v prezidentských voľbách a jeho manželka Jill Bidenová s čiernymi ochrannými rúškami kladú veniec k pomníku padlých amerických vojakovpri príležitosti Dňa obetiam vojen (Memorial Day) v meste New Castle v štáte Delaware v pondelok 25. mája 2020. Biden sa v pondelok po vyše dvoch mesiacoch izolácie ukázal na verejnosti. Naposledy sa objavil na verejnosti 15. marca, potom sa z dôvodu pandémie nového koronavírusu utiahol do izolácie vo svojom dome v Delaware. Foto: TASR/AP

Biden (77) sa naposledy objavil na verejnosti 15. marca, potom sa z dôvodu pandémie nového koronavírusu utiahol do izolácie vo svojom dome v Delaware.

New Castle 25. mája (TASR) - Bývalý americký viceprezident Joe Biden, predpokladaný nominant Demokratickej strany v prezidentských voľbách, sa v pondelok po vyše dvoch mesiacoch izolácie ukázal na verejnosti. Informovala o tom tlačová agentúra AFP.

Na návšteve pomníka padlým americkým vojakom a pri kladení vencov v meste New Castle v štáte Delaware mal Biden na tvári čierne rúško, uviedla AFP.

Spojené štáty si v Deň obetiam vojen (Memorial Day), vždy posledný májový pondelok, pripomínajú členov amerických ozbrojených síl, ktorí zomreli v boji.

Biden (77) sa naposledy objavil na verejnosti 15. marca, potom sa z dôvodu pandémie nového koronavírusu utiahol do izolácie vo svojom dome v Delaware.