Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Zahraničie

Londýnska polícia zasiahla na nepovolenej párty, opäť na ňu zaútočili

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

K podobnému incidentu došlo už aj počas predošlej noci, keď sa pri zásahu na pouličnej párty na juhu Londýna zranilo 22 policajtov.

Londýn 26. júna (TASR) – Na príslušníkov londýnskej Metropolitnej polície zaútočili dnes v noci účastníci nepovolenej párty po tom, ako sa ich policajti pokúsili rozohnať. Informovala o tom agentúra Reuters s tým, že za ostatné dva dni ide už o druhý takáto incident.

Británia v súčasnosti uvoľňuje obmedzenia pohybu, ktoré zaviedla pre pandémiu nového koronavírusu, v dôsledku čoho tamojšia polícia musí riešiť množstvo nepovolených párty či tzv. rave večierkov.

Metropolitná polícia uviedla, že sa v noci na piatok snažila rozohnať nepovolenú hudobnú párty na ulici Colville Gardens na západe Londýna. „Na policajtov, ktorí dav rozháňali, boli hádzané rôzne predmety. Násilie nebude tolerované," uviedla polícia.

Agentúra Reuters pripomenula, že k podobnému incidentu došlo už aj počas predošlej noci, keď sa pri zásahu na pouličnej párty na juhu Londýna zranilo 22 policajtov.