Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Zahraničie

Britská polícia vyšetruje vlámanie do McCartneyho domu v Londýne

Na snímke britský hudobník a bývalý člen skupiny The Beatles Paul McCartney. Foto: TASR/AP

Zlodeji sa zamerali na nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza vo štvrti St John's Wood, 7. decembra približne o 18.20 h miestneho času.

Londýn 14. decembra (TASR) - Londýnska Metropolitná polícia vyšetruje vlámanie sa do domu britského rockového hudobníka Paula McCartneyho v britskej metropole. Informovala o tom v piatok spravodajská stanica Sky News.

Zlodeji sa zamerali na nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza vo štvrti St John's Wood, 7. decembra približne o 18.20 h miestneho času. Policajti hudobníkovo sídlo preskúmali a objavili na mieste stopy násilného vniknutia.

V súvislosti s vlámaním nedošlo zatiaľ k žiadnym zatknutiam.

Scotland Yard nezverejnil, či sa 76-ročný McCartney alebo jeho manželka Nancy Shevellová nachádzali v danom čase doma. Incident sa stal niekoľko dní predtým, ako ex-Beatle v stredu koncertoval v rodnom Liverpoole.

Veterán hudobnej scény zahral 38 piesní v rámci svojho svetového turné Freshen Up, ktorého európska časť sa skončí v nedeľu v Londýne a pokračovať bude na budúci rok v Južnej Amerike a Spojených štátoch.

V decembri 1999 prenikol do domu ďalšieho ex-Beatla Georgea Harrisona v grófstve Oxfordshire narušiteľ a pobodal ho na hrudi. Bývalý gitarista skupiny The Beatles zomrel v novembri 2001 ako 58-ročný na rakovinu.