Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Zahraničie

Nehodu lietadla v USA neprežili herec z filmu Tarzan a jeho manželka

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Príčina nehody je zatiaľ neznáma.

Nashville 30. mája (TASR) - Medzi siedmimi obeťami sobotňajšieho leteckého nešťastia v americkom štáte Tennessee sú pravdepodobne i známy herec William Joseph Lara (58), ktorý sa preslávil úlohou Tarzana a jeho 66-ročná manželka Gwen, ktorá bola autorkou vedeckých kníh. Informovala o tom v nedeľu stanica CNN, ako aj ďalšie americké médiá s odvolaním sa na miestne úrady.

William Joseph Lara si zahral hlavnú postavu v televíznej snímke "Tarzan na Manhattane (1989) či v seriáli "Tarzan: Epické dobrodružstvá" (1996).

Menšie prúdové lietadlo Cessna C501 sa zrútilo do Jazera Percyho Priesta pri meste Smyrna po štarte z neďalekého letiska pred poludním miestneho času, oznámil Federálny letecký úrad (FAA). Stroj smeroval na Medzinárodné letisko Palm Beach.

Hovorca záchranných zložiek okresu Rutherford v sobotu večer miestneho času uviedol, že nehodu zrejme nikto neprežil. Nateraz úrady potvrdili, že pri páde lietadla zahynula jedna osoba, avšak vychádzajú z toho, že nikto z ľudí na palube neprežil, píše agentúra DPA.

Príčina nehody je zatiaľ neznáma.