Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Zahraničie

Dieťa v Rusku vypadlo pri nehode z auta priamo pod kamión

Ukážka z nehody Foto: Teraz/Youtube

Na videu je vidieť, ako sa dieťa snaží liezť po štyroch, zatiaľ čo sa mu pokúša vyhnúť približujúci sa kamión.

Bratislava 24. január (Teraz.sk) - Len centimetre chýbali k tomu, aby bábätko skončilo pod kolesami kamióna. Hrôzostrašné video dopravnej nehody so šťastným koncom sa stalo hitom na internete, informuje internetový portál idnes.cz.


Amatérsky záznam začína šmykom terénneho auta SUV. To sa síce včas vráti do pravého jazdného pruhu a zabráni tak čelnej zrážke s protiidúcim autom, potom však začne rotovať a je odmrštené návesom kamiónu do stredu vozovky.

Nehoda sa stala neďaleko mesta Nižnij Novgorod zhruba 500 kilometrov od Moskvy. Pri zrážke z auta vyletelo jednoročné dievčatko zabalené do deky a dopadlo priamo pred brzdiaci kamión.


Na videu je vidieť, ako sa dieťa snaží liezť po štyroch, zatiaľ čo sa mu pokúša vyhnúť približujúci sa kamión.

Potom vybehne z auta otec dieťaťa a rýchlo ho zoberie z cesty. Zo zadných dverí vystúpi aj šokovaná matka a začne z cesty zbierať ďalšie veci, ktoré vypadli pri zrážke.



Podľa ruskej dopravnej polície rodičia svoju jednoročnú dcérku nepripútali do detskej sedačky, ale nechali ju voľne ležať na zadnom sedadle.


Ide o jedno z mnohých drastických videí z ruských ciest, ktoré sa často objavujú na internete. Väčšinou však takto šťastne nekončia.