Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Zahraničie

Renner z Avengers odpratával sneh a zranil sa, je v kritickom stave

Na archívnej snímke Jeremy Renner. Foto: TASR/AP

Predstaviteľ úradu šerifa okresu Washoe uviedol, že Renner sa zranil v meste Reno a do miestnej nemocnice ho previezli letecky. Bol jediným účastníkom nehody.

Los Angeles 2. januára (TASR) - Amerického herca Jeremyho Rennera, známeho z filmovej série Avengers, hospitalizovali s vážnymi zraneniami, ktoré utrpel, keď v nedeľu doma odpratával sneh. Oznámili to hercova hovorkyňa a miestni predstavitelia, informuje TASR podľa pondelkových správ agentúr AP a Reuters.

"V súčasnosti môžeme potvrdiť, že Jeremyho stav je kritický, ale stabilný vzhľadom na zranenia, ktoré utrpel pri nehode súvisiacej s počasím, keď pluhom odpratával sneh," uviedla pre média hercova hovorkyňa Samantha Mastová. Dodala, že pri hercovi sa nachádza jeho rodina a dostáva sa mu "skvelej starostlivosti".

Rennerov dom sa nachádza v americkom štáte Nevada, kde herca tiež hospitalizovali. Predstaviteľ úradu šerifa okresu Washoe uviedol, že Renner sa zranil v meste Reno a do miestnej nemocnice ho previezli letecky. Bol jediným účastníkom nehody.

V oblasti Nevady, v ktorej sa nachádza hercov dom, napadlo na v silvestrovský večer veľa snehu, upozorňuje Reuters.

Jeremy Renner (51) stvárňuje vo filmovom svete štúdia Marvel postavu Hawkeya. Okrem toho hral napríklad aj v dvoch častiach filmovej série Mission: Impossible. Známym sa stal predovšetkým stvárnením špecialistu na zneškodňovanie bômb v Iraku vo filme Smrť čaká všade z roku 2008, za čo si vyslúžil aj nomináciu na Oscara. Ďalšiu nomináciu získal v roku 2011 za úlohu vo filme Mesto.