Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Zahraničie

VIDEO: LIETADLO VRAZILO DO ŤAHAČA: Pritlačilo vozidlo a zabilo vodiča

Lietadlo narazilo v piatok do ťahača, ktorý ho presúval na letisku v thajskom hlavnom meste Bangkok, a zahynul pri tom vodič ťahača. Foto: Twitter

Video zachytáva v popredí menšie vozidlo, ako práve zastavuje, pričom ťahané lietadlo sa stále hýbe, urobí obrat, vrazí do ťahača a pritlačí ho trupom.

Bangkok 7. februára (TASR) - Lietadlo narazilo v piatok do ťahača, ktorý ho presúval na letisku v thajskom hlavnom meste Bangkok, a zahynul pri tom vodič ťahača. Informácie priniesla tlačová agentúra DPA.

Thajské médiá zverejnili záznam incidentu z piatka rána. Video zachytáva v popredí menšie vozidlo, ako práve zastavuje, pričom ťahané lietadlo sa stále hýbe, urobí obrat, vrazí do ťahača a pritlačí ho trupom.



Lietadlo patrí thajskej nízkonákladovej spoločnosti Nok Air, ktorá vydala vyhlásenie s potvrdením, že nešťastie na letisku Don Muang viedlo k smrti pozemného technika.

"Nok Air cíti hlbokú ľútosť nad nehodou," uvádza sa vo vyhlásení. "Operácie vykonávame v prísnom súlade s medzinárodnými bezpečnostnými normami a predpismi," dodali thajské aerolínie.