Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Zahraničie

OTRASNÁ VRAŽDA: Vo Francúzsku našli bezhlavé telo seniorky

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Na mieste činu nebadať známky vlámania, vonkajšia brána bola zatvorená a vchodové dvere domu neboli zamknuté. V záhrade sa našli latexové rukavice so stopami krvi a rolky lepiacej pásky.

Marseille 14. októbra (TASR) – Francúzska polícia vyšetruje násilnú smrť 77-ročnej ženy, ktorej telo a od neho oddelená hlava sa našli v jej rodinnom dome v stredomorskom letovisku Agde v regióne Herault na juhu krajiny.

Políciu zalarmoval ženin syn žijúci v parížskej metropolitnej oblasti po tom, ako telefonicky prestala kontaktovať príbuzných. Syn si okrem toho na záberoch z bezpečnostnej kamery v dome všimol neobvykle veľký neporiadok.

Polícia prišla do domu v stredu večer. Našla tam bezhlavé telo ženy. Jej hlava bola položená na kuchynskom stole, informoval vo štvrtok spravodajský web La Dauphiné.

Podľa prvých zistení vyšetrovateľov na mieste činu nebadať známky vlámania, vonkajšia brána bola zatvorená a vchodové dvere domu neboli zamknuté. V záhrade sa našli latexové rukavice so stopami krvi a rolky lepiacej pásky.

Policajný zdroj, ktorý žiadal o zachovanie svojej anonymity, pre agentúru AFP uviedol, že úrady v tejto chvíli nepovažujú terorizmus za motív činu. Prípad nebol ani postúpený prokuratúre špecializovanej na kauzy súvisiace s terorizmom.