Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Zahraničie

OBRAZOM: Pozrite sa, aké škody napáchalo zemetrasenie v Indonézii

Muž nesie svojho syna okolo zrúcanín domov poškodených pondelňajším zemetrasením v Cianjur, Západná Jáva, Indonézia utorok 22. novembra 2022. Foto: TASR/AP

Teraz.sk prináša fotografie zo zemetrasenia v Indonézii.

Cianjur 22. novembra (TASR) - Stovky životov si vyžiadalo pondelňajšie zemetrasenie s magnitúdou 5,6, ktoré zasiahlo západnú časť indonézskeho ostrova Jáva.

Teraz.sk prináša fotografie zo zemetrasenia v Indonézii.


Záchranári získavajú telo obete zemetrasenia vyvolaného zosuvom pôdy v Cianjur, Západná Jáva, Indonézia, utorok 22. novembra 2022.
Foto: TASR/AP


Indonézsky prezident Joko Widodo, uprostred, kráča s náčelníkom generálneho štábu armády generálom Dudungom Abdurachmanom počas návštevy dediny postihnutej zemetrasením vyvolaným zosuvom pôdy v Cianjur, Západná Jáva, Indonézia, utorok 22. novembra 2022.
Foto: TASR/AP


Muž, ktorý prišiel o dom a niekoľko príbuzných, prechádza v utorok 22. novembra 2022 popri troskách budovy, ktorá sa zrútila pri pondelňajšom zemetrasení v meste Cianjur v západnej Jáve v Indonézii.
Foto: TASR/AP


Členovia rodiny pripravujú telo mladej obete zemetrasenia na pohreb v Cianjure, Západná Jáva, Indonézia, utorok 22. novembra 2022.
Foto: TASR/AP


Záchranári prerezávali cement, aby vytiahli telo obete zemetrasenia spod trosiek zrútenej budovy v Cianjure, Západná Jáva, Indonézia, utorok 22. novembra 2022.
Foto: TASR/AP




Obyvatelia v utorok 22. novembra 2022 kontrolujú domy poškodené pondelňajším zemetrasením v meste Cianjur, Západná Jáva, Indonézia.
Foto: TASR/AP


Obyvatelia reagujú, keď v utorok 22. novembra 2022 kontrolujú domy poškodené pondelkovým zemetrasením v meste Cianjur, Západná Jáva, Indonézia.
Foto: TASR/AP


Muž zbiera veci z domu poškodeného pondelkovým zemetrasením v Cianjur, Západná Jáva, Indonézia utorok 22. novembra 2022.
Foto: TASR/AP