Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Zahraničie

Putinova dcéra randí s menovcom ukrajinského prezidenta Zelenského

Na archívnej snímke ruský prezident Vladimir Putin. Foto: TASR/AP

Tichonovová (35) s ním má údajne dvojročnú dcéru.

Moskva 19. mája (TASR) - Dcéra ruského prezidenta Vladimira Putina Katerina Tichonovová má vzťah s menovcom ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Jej partnerom je podľa medializovaných správ Igor Zelenskij, baletný tanečník a bývalý riaditeľ Bavorského štátneho baletu.

TASR správu prevzala z denníka Daily Mail, ktorý sa odvoláva na informácie nemeckého týždenníka Der Spiegel.

Igor Zelenskij (52) je považovaný za jedného z najúspešnejších ruských baletných tanečníkov. V roku 2016 sa stal riaditeľom Bavorského štátneho baletu, no po začiatku ruskej invázie na Ukrajinu z tejto funkcie odstúpil. Daily Mail píše, že sa tak zrejme stalo po tom, ako odmietol odsúdiť ruskú inváziu.

Tichonovová (35) s ním má údajne dvojročnú dcéru. Podľa Daily Mail za ním zvykla v minulosti často cestovať do Mníchova. Po začiatku ruskej invázie na Ukrajinu jej to však už znemožnili sankcie voči Rusku, ktoré zahŕňajú aj zrušenie leteckého spojenia medzi Ruskom a Západom.

Tichonovová bola v minulosti vydatá za ruského miliardára Kirilla Šamalova. Je mladšou z dvojice dcér, ktoré má Putin so svojou exmanželkou Ľudmilou Očeretnou.