Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Zahraničie

Slovenskí tipéri majú v amerických voľbách svojho favorita

Foto: TASR/AP

Dnes si už natipovať môžete na čokoľvek. Populárne sú nielen športové udalosti.

Bratislava 29. októbra (OTS) - Staviť si môžete na vývoj pandémie – kedy Slovensko zaregistruje vakcínu na COVID -19. Obľúbené sú stávky na Oscara alebo aj to, kto bude novým prezidentom USA. Tie nás čakajú už 3. novembra a pozornosti neunikajú ani tipérom jednotky na stávkovom trhu Niké.


Z bohatej ponuky stávkových príležitosti púta najväčšiu pozornosť možnosť na to, kto bude novým prezidentom USA. „Aktuálne až 62 percent verí, že sa novým prezidentom stane Joe Biden. Naproti na stranu súčasného prezidenta Donalda Trumpa sa prikláňa 38 percent,“ dodáva hlavný bookmaker Niké Richard Slušný. Podiel stávok sa zohľadňuje aj na výške kurze. „Favoritom bookmakerov je Biden s kurzom 1.55. Kurz na Trumpa je aktuálne 2.30, čo by vám pri vklade 100 € a jeho úspechu prinieslo výhru 230 €.

Niké však vypísala aj celý rad ďalších možností. Kto získa najviac preferenčných hlasov, hoci ako vieme, v USA mu to pri ich volebnom systéme nemusí priniesť víťazstvo. Alebo to, kto uspeje v tom ktorom regióne. Hlavne úspech v nerozhodných štátoch bude pre toho ktorého kandidáta rozhodujúci. „Práve v súvislosti s poslednými voľbami sme pre tipérov pripravili aj možnosť staviť si na to, ktorý z kandidátov získa viac hlasov od voličov. Tu je jasným favoritom kandidát Demokratov Biden s kurzom 1,12. Lebo ako si všetci dobre pamätáme, aj Hillary získala spolu viac voličských hlasov, ale aj tak jej to na celkové víťazstvo nestačilo.“
Ak aj Vás zaujíma, kto sa už onedlho stane najmocnejším mužom Ameriky a chcete vyskúšať svoje tipérske šťastie, kliknite TU.

Niké odmeňuje nových hráčov
A ak ste úplným nováčikom v tipovaní, zaregistrovať v Niké sa vám teraz rozhodne vyplatí. Prvá slovenská stávková spoločnosť v rámci novej kampane odmení svojich nových hráčov. Každý nový tipér totiž od Niké dostane po registrácii až 20€ zadarmo úplne zadarmo. Na čo čakať, využite jedinečnú príležitosť.