Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Zahraničie

TV LIVE PRENOSY a ZÁZNAMY: Konferencia o budúcnosti Európy

Ilustračná snímka Foto: TASR/Vladimír Benko

Témou konferencie sú otázky klimatických zmien, životného prostredia a zdravia.

Pozrite si priame prenosy a záznamy z live prenosov z Konferencie o budúcnosti Európy.

Piatok, 1. október, 14:00 - 15:45

Otvorenie tretej diskusie občanov v rámci Konferencie o budúcnosti Európy na tému klimatické zmeny, životné prostredie a zdravie. Podujatie sa koná v priestoroch Európskeho parlamentu v Štrasburgu. Konferencia je príležitosťou pre všetkých jej občanov vyjadriť sa k jej budúcemu smerovaniu a podať konkrétne návrhy na zlepšenia vo viacerých oblastiach.





Sobota, 2. október, 11:00 – 11:50

Diskusia občanov EÚ s odborníkmi na tému - klimatické zmeny, životné prostredie a zdravie – v rámci Konferencie o budúcnosti Európy, ktorá je príležitosťou pre Európanov, aby sa vyjadrili akú Úniu si želajú.





Sobota 2. október, 13:15 – 14:10

Pokračovanie diskusie občanov EÚ s odborníkmi na tému - klimatické zmeny, životné prostredie a zdravie. Debata je súčasťou tretieho občianskeho panelu Konferencie o budúcnosti Európy, ktorá je príležitosťou pre Európanov formovať Úniu.




Nedeľa, 3. október 9:00 – 9:20

Tretí deň diskusie občanov EÚ s odborníkmi na tému - klimatické zmeny, životné prostredie a zdravie. Debata je súčasťou tretieho občianskeho panelu Konferencie o budúcnosti Európy, ktorá je príležitosťou pre Európanov formovať Úniu.




Nedeľa, 3. október 11:15-13:00

Záverečná debata občanov EÚ na tému - klimatické zmeny, životné prostredie a zdravie – v rámci Konferencie o budúcnosti Európy, ktorá je príležitosťou pre všetkých vyjadriť sa k jej budúcemu smerovaniu a podať konkrétne návrhy na zlepšenia vo viacerých oblastiach.