Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Zahraničie

Amerického rapera Fettyho Wapa zatkla FBI

Na archívnej snímke Fetty Wap. Foto: TASR/AP

Muži zákona ho vzali do väzby krátko pred jeho koncertom. Fetty Wap mal na štadióne vystúpiť v rámci hip-hopového festivalu Rolling Loud.

New York 29. októbra (TASR) - Agenti amerického Federálneho vyšetrovacieho úradu (FBI) zatkli v New Yorku amerického rapera Fettyho Wapa. Dôvodom je obvinenie z drogovej trestnej činnosti. Informovala o tom v piatok agentúra AFP.

Fetty Wap, vlastným menom William Junior Maxwell II, bol zatknutý ešte vo štvrtok na bejzbalovom štadióne Citi Field v newyorskej štvrti Queens. Muži zákona ho vzali do väzby krátko pred jeho koncertom. Fetty Wap mal na štadióne vystúpiť v rámci hip-hopového festivalu Rolling Loud.

AFP pripomenula, že FBI o zatknutí nezverejnila žiadne ďalšie podrobnosti. Hudobník, ktorý má v súčasnosti 30 rokov, by sa mal už čoskoro postaviť pred súd.

Fetty Wap sa v rámci populárnej hudby zviditeľnil v roku 2015 svojim debutovým singlom Trap Queen, ktorý sa prepracoval až na druhé miesto amerického hudobného rebríčka a objavil sa vo vysielaní komerčných rádiových staníc po celom svete.